Boek nu je afspraak

Snel en makkelijk, maak nu je afspraak! Er wordt altijd contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen.
Uw gegevens:
Contacteer mij via  
Je naam *
Je Email *
Je GSM nr  
Datum van de afspraak:
1ste keuze   *
2de keuze   *
Je verwacht van ons:
* Hou Ctrl [PC] of Cmd [Mac] om meer te selecteren
Opmerking/Vragen:
   

Nieuwe set gelnagels

Met behulp van UV-gel worden de natuurlijke nagels verstevigd en eventueel verlengd. Het is een pijnloze behandeling die zowel voor de nagelbijter als de zelfbewuste dames kan toegepast worden.

Je nagels worden eerst voorbereid op de behandeling. Indien het nodig of gewenst is, kan je je eigen nagels laten verlengen door middel van een sjabloon of tips. Bij de tips wordt er hypoallergene lijm gebruikt, die minder kans geeft op irritatie. Ook maak ik gebruik van kwaliteitsvolle gels, die enkel gebruikt worden in professionele schoonheidscentra.

Je onderhoudt je nagels het beste door de eerste 24 uur na het plaatsen van de nagels geen warm water te gebruiken. Bij het schoonmaken of gebruiken van bijtende producten dienen beschermende handschoenen gebruikt te worden. Om je nagelriemen zacht te houden, wordt het dagelijks gebruik van een nagelriemolie zeer aangeraden.

Ga je wel eens onder de zonnebank en wil je niet het risico lopen om vergeelde nagels te krijgen, vraag dan een UV block. Deze wordt geplaatst op het einde van de behandeling en voorkomt verkleuring door de UV lampen.
Verder kan je met je nagels alles doen: zwemmen, typen, sauna…

Als je een afspraak maakt om gelnagels te laten plaatsen, hou er dan rekening mee dat ik een tweetal uurtjes van je tijd nodig ga hebben. Je betaalt hiervoor 55 euro (exclusief nail art). Gedurende één week na je behandeling krijg je een week garantie. De onderhoudsmaatregelen dienen dan wel strikt gevolgd te worden.

Het resultaat van deze make-over kan tot 4 weken mooi blijven, als je je handen en nagels netjes onderhoudt.

Wil je graag een afspraak maken, kan dat via deze website of telefonisch, graag minstens 48 uren voor het tijdstip dat je wil langskomen. Zo kan ik mijn agenda inplannen om jou een optimale service te geven!

Belangrijk: 24 uren voor je behandeling géén crèmes of bodylotions meer gebruiken! Deze geven vetten op de nagels en bemoeilijken het hechtingsproces van de uv gel!